Luomun käyttö julkisissa keittiöissä ja DPS-hankintamenettely 23.4.2024

Aika: ti 23.4.2024 klo 13-14.30

Paikka: Teams

Tervetuloa kuulemaan uusimmat tulokset luomun käytön nykytilasta julkisissa keittiöissä. Selvityksen on tuottanut Luomutetaan ruokapalvelut -hanke. 

Infossa mukana Motiva Oy:n ja Monetra Oy:n asiantuntijat, jotka kertovat dynaamisesta (DPS) hankintamenettelystä ja miten sen avulla on onnistuttu vauhdittaa lähi- ja luomuruokahankintoja sekä tekeillä olevasta DPS-hankintaoppaasta.

Infon ohjelma:

Luomun käyttöselvityksen tulokset, Aura Lamminparras, toiminnanjohtaja, Pro Luomu ry

  • Miten luomun käyttö julkisissa keittiöissä on kahdessa vuodessa kehittynyt?
  • Kuinka lähellä ollaan valtion tavoitetta, 25% luomua vuoteen 2030 mennessä?
  • Mitkä ovat julkisten keittiöiden suosituimmat luomutuotteet?
  • Mitä tuotteita toivotaan lisää luomuna?
  • Miksi keittiöt haluavat käyttää luomua?

Miten lähi- ja luomuruokaa lisättiin dynaamisella hankinnalla? Katri Sipola, Monetra Oy

Opas luomun ja lähiruoan hankintaan dynaamisella hankintamenettelyllä, Suvi Salmela, Motiva Oy
 

Liity mukaan Teamsilla: Teams-linkki

Lataa ohjelma PDF-tiedostona

  • 01.04.2024