2014

Ateria 14 -tapahtuma 4.11.2014
EkoCentria/Hyvinvointia vastuullisesti -seminaari

Seminaarin avaus, kansanedustaja Ville Niinistö
Ruokaa kokonaisterveellisesti, Jaakko Nuutila, Luomututkimuskoordinaattori, ETM, MTT/Luomuinstituutti
Lähis-opas, ohjeita hankintoihin, Sari Väänänen, hankepäällikkö, EkoCentria
Mitä maksaa halparuoka? Arto O. Salonen, KT, dosentti, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Kestäviä ja vastuullisia hankintoja, Kestävät hankinnat -hankkeen tuloksia, Hanne Husso, hankepäällikkö, EkoCentria
Ekoruokakone, apua vastuullisen ruokalistan suunnitteluun, Anu Arolaakso, hankepäällikkö, EkoCentria    

Pohjoismainen hankintaseminaari 23.-24.10.2014

2013

"Tehdään lähiruokapäätöksiä tänään" -seminaari 11.12.2013

Valtakunnalliset luomupäivät Mikkelissä 12.-13.11.2013

Ateria 2013 -tapahtuma 5.11.2013

Hankintojen vuosiseminaari 22.3.2013 (järjestäjä Motiva)

Juho Korteniemi, työ- ja elinkeinoministeriö

Sirpa Pietikäinen, Euroopan parlamentti

Heikki Väisänen, työ- ja elinkeinoministeriö

Saara Vauramo, Lahden kaupunki

Isa-Maria Bergman, Motiva Oy

Anu Arolaakso, EkoCentria

Arto Haakana, Green Net Finland

Kaija-Liisa Lohivuo, Porin kaupunki

Sampsa Nissinen, Tekes

Marjo Laine, Jyväskylän kaupunki

Juhani Asiainen, Toholammin
Energia Oy

20/20 -seminaari 21.3.2013

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen

Portaat luomuun -hankepäällikkö Anu Arolaakso

Portaat luomuun -esitys ruotsiksi

EkoMatCentrum projektijohtaja Eva Fröman

Malmö, varakaupunginjohtaja Lari Pitkä-Kangas

Palmia, ruokapalvelupäällikkö Aulikki Johansson

Espoo Catering, ruokapalveluiden suunnittelija Riitta Kotilainen

Turun ruokapalvelut, Arkea, palvelujohtaja Paula Juvonen

Lietlahden tila, luomuporkkanan tuottaja Paavo Pulkkinen

2012

Ateria 2012

Arto Salonen, Metropolia

Christell Åström, Kuntaliitto

Matti Ovaska, WWF Suomi 

2011
 

Lähiruokaseminaari 2011

Anya Hultberg, projektijohtaja, Kööpenhaminan kaupungin Madhus

Matti Aho, osastopäällikkö, Maa- ja metsätalousministeriö

Mark Stein, tutkija, Iso-Britannia

Kirsti Mylläri, ruokapalvelupäällikkö, Mustasaaren kunta

Jaani Suominen, ruokapalvelujohtaja, IKEA FOOD Suomi


Luomumaitoseminaari 16.3.2011

Suvi Virtanen, tutkimusprofessori, THL

Anna Lemström, ylitarkastaja, MMM

Minna Ahola, puheenjohtaja, KRA

Erja Suokas, ruokapalvelupäällikkö, sosiaalivirasto, Helsingin kaupunki

Jaana Kujala, ruokapalvelupäällikkö, Palmia

Merja Jokiniemi, emäntä, Tampereen Steinerkoulun oppilasravintola

Jani Pasanen, tuoteryhmäpäällikkö, Valio

2010

Luomupäivä 17.3.2010

Pj Marja Innanen, MMM Sre pääsihteeri, avaussanat

Paula Juvonen, Turun kaupunki, ruokapalvelu Katerinki

Heinon Tukku, Luomupäivä 17.3.2010

Pajuniemi, Luomupäivä 17.3.2010

Rahtola, Luomuliiton luomuasiantuntija

Marja-Riitta Kottila, Portaat luomuun -ohjelman hankepäällikkö, EkoCentria

Claus Meyer, ravintola Noma, Tanska

Mainostoimisto Kuopio | Digitoimisto | Internet -sivut