Ateria 14 -tapahtuma 4.11.2014
EkoCentria/Hyvinvointia vastuullisesti -seminaari
Seminaarin avaus, kansanedustaja Ville Niinistö
Ruokaa kokonaisterveellisesti, Jaakko Nuutila, Luomututkimuskoordinaattori, ETM, MTT/Luomuinstituutti
Lähis-opas, ohjeita hankintoihin, Sari Väänänen, hankepäällikkö, EkoCentria
Mitä maksaa halparuoka? Arto O. Salonen, KT, dosentti, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Kestäviä ja vastuullisia hankintoja, Kestävät hankinnat -hankkeen tuloksia, Hanne Husso, hankepäällikkö, EkoCentria
Ekoruokakone, apua vastuullisen ruokalistan suunnitteluun, Anu Arolaakso, hankepäällikkö, EkoCentria
Pohjoismainen hankintaseminaari 23.-24.10.2014
"Tehdään lähiruokapäätöksiä tänään" -seminaari 11.12.2013
Valtakunnalliset luomupäivät Mikkelissä 12.-13.11.2013
Ateria 2013 -tapahtuma 5.11.2013
Hankintojen vuosiseminaari 22.3.2013 (järjestäjä Motiva)
Juho Korteniemi, työ- ja elinkeinoministeriö
Sirpa Pietikäinen, Euroopan parlamentti
Heikki Väisänen, työ- ja elinkeinoministeriö
Saara Vauramo, Lahden kaupunki
Arto Haakana, Green Net Finland
Kaija-Liisa Lohivuo, Porin kaupunki
Marjo Laine, Jyväskylän kaupunki
Juhani Asiainen, Toholammin
Energia Oy
20/20 -seminaari 21.3.2013
Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen
Portaat luomuun -hankepäällikkö Anu Arolaakso
Portaat luomuun -esitys ruotsiksi
EkoMatCentrum projektijohtaja Eva Fröman
Malmö, varakaupunginjohtaja Lari Pitkä-Kangas
Palmia, ruokapalvelupäällikkö Aulikki Johansson
Espoo Catering, ruokapalveluiden suunnittelija Riitta Kotilainen
Turun ruokapalvelut, Arkea, palvelujohtaja Paula Juvonen
Lietlahden tila, luomuporkkanan tuottaja Paavo Pulkkinen
Ateria 2012
Lähiruokaseminaari 2011
Anya Hultberg, projektijohtaja, Kööpenhaminan kaupungin Madhus
Matti Aho, osastopäällikkö, Maa- ja metsätalousministeriö
Mark Stein, tutkija, Iso-Britannia
Kirsti Mylläri, ruokapalvelupäällikkö, Mustasaaren kunta
Jaani Suominen, ruokapalvelujohtaja, IKEA FOOD Suomi
Luomumaitoseminaari 16.3.2011
Suvi Virtanen, tutkimusprofessori, THL
Anna Lemström, ylitarkastaja, MMM
Minna Ahola, puheenjohtaja, KRA
Erja Suokas, ruokapalvelupäällikkö, sosiaalivirasto, Helsingin kaupunki
Jaana Kujala, ruokapalvelupäällikkö, Palmia
Merja Jokiniemi, emäntä, Tampereen Steinerkoulun oppilasravintola
Jani Pasanen, tuoteryhmäpäällikkö, Valio
Luomupäivä 17.3.2010
Pj Marja Innanen, MMM Sre pääsihteeri, avaussanat
Paula Juvonen, Turun kaupunki, ruokapalvelu Katerinki
Heinon Tukku, Luomupäivä 17.3.2010
Pajuniemi, Luomupäivä 17.3.2010
Rahtola, Luomuliiton luomuasiantuntija
Marja-Riitta Kottila, Portaat luomuun -ohjelman hankepäällikkö, EkoCentria
Claus Meyer, ravintola Noma, Tanska